Adatlap

  • Név:Pogácsa

Szűrők

  • Kor:Kölyök
  • Állatfaj:Cica

A csapdával fogott, kutyaharapott Pogácsa a halál torkából jött vissza. Mindkét felkarján lévő öt centis, egykor gennyedző, légynyüvekkel teli seb volt, mikor befogadtuk. A sebek végre beforrtak és közben karanténidejét is rendben letöltötte.

Már nagyon vágyott a társaságra, Kamélia, Bohóc és Teufel szeretettel fogadta, csodaszépen alakul a picike. Kicsit még építjük a bizalmát…egyelőre elbújik előlünk, de ha ölbe vesszük, azonnal hangosan dorombol. Amikor pedig azt hiszi, nem látjuk, boldogan labdázik, kergeti a többieket. Lesz még ebből önfeledt bújás. Őszintén nem hittük befogáskor, hogy ebből a borzalmas állapotú kis pamacsból cica lesz valaha. De Pogi megcáfolta, és most szerető gazdira vár.

Ilyen az, amikor Pogácsa minden félelme ellenére szolidan pocaksimit kér.
Úgy szeretjük ezt a gigantikus habbundást! Bárcsak tudnánk, hol született, miért lett ilyen bizalmatlan, mi történt pontosan vele pici korában… Minden korábbi trauma ellenére egyre inkább itthon érzi magát nálunk. A hirtelen mozdulatoktól óvakodunk, óvatosan lehet Őt gyömöszölni és dorombolni is szokott már nekünk.

Pogácsa 2021. június óta él gondozásunkban, egy kutyatámadás után szedtük össze félholtan. Túl jól is sikerült a rehabilitációja, mert hatalmas és hihetetlenül masszív lett. Duplanegatív tesztekkel rendelkezik, rendszeresen parazitamentesítve, ivartalanítva, oltva van. Más cicákkal nagyon jól kijön, imád játszani, még össze is bújik velük. Ha a cicádnak keresel játszópajtit, de nem elvárás, hogy kifejezetten ölbecica legyen, Pogácsa egy nagyon jó választás.

Kizárólagos benti tartással, örökbeadási szerződéssel szeretne költözni.

Legyél virtuális örökbefogadó!
Categories: