Adatlap

  • Név:Mirrmurr és Oriza Triznyák

Szűrők

  • Kor:Idős
  • Nem:Kan
  • Állatfaj:Cica

Egy bújós, nyugis párosra vágysz, hogy lakásod otthonná válhasson? Bennük garantáltan nem fogsz csalódni. A kandúrkák gazdija sajnos elhunyt, így a korábban javarészt benti cicák utcacicává váltak.

Alsógödön karoltuk fel őket a szomszédok és a ház új lakóinak segítségével. Két elhanyagolt, ám egészséges öreg úr került így hozzánk. FIV/FELV tesztjeik negatívak lettek, ivartalanítva, rendszeresen parazitamentesítve vannak, friss időskori vérlaborral rendelkeznek és rendberakattuk a filcesedett bundájukat, valamint a fogaikat is.

Oriza a bátrabb és a nagyobb, Mirr Murr a kisebb és a félénkebb. Ori már végtelenül bújós, kedves, le sem lehet vakarni. Simán ölbevehető, puszilgatható. Mirr Murr kb kéthetes lemaradásban utánozza bátyját, már ő is kéri a simit, de azért finomabban közelít, mint a kis tank Orika.

A srácok nyolc évesek, icipici koruktól együtt nőttek fel, így kizárólag együtt szeretnénk őket örökbeadni. Benti tartással, örökbeadási szerződéssel költözhetnek. Jelenleg Dunakeszin élnek ideiglenes befogadónál, privát üzenetben vagy a +36303665403-on lehet irántuk érdeklődni.

Legyél virtuális örökbefogadó!
Categories: