Adatlap

  • Név:Mazsola

Szűrők

  • Kor:Kölyök
  • Nem:Nőstény
  • Állatfaj:Cica

Meseszép Mazsola cicánk Manócskáját keresi! Ha egy igazán ragaszkodó cicát szeretnél, akinek Te jelented a világot, nem érdemes tovább görgetned. Mazsola egy embercentrikus, bohókás, játékos fiatal kislány, aki imád a figyelem középpontjában lenni és mindent megtesz azért, hogy vele foglalkozz. 

A náthás kis koszmanó volt, aki Dunakeszi-Alsón egy építési törmelék kupacot választott lakhely gyanánt.

Ha egy igazán ragaszkodó cicát szeretnél, akinek Te jelented a világot, nem érdemes tovább görgetned. Mazsola egy embercentrikus, bohókás, játékos fiatal kislány, aki imád a figyelem középpontjában lenni és mindent megtesz azért, hogy vele foglalkozz. 

Mazsola első FIV/FELV tesztjei negatívak lettek, teljeskörű parazitamentesítésen, ivartalanításon esett át nálunk. Náthájából kikezeltük, még némi gyulladáscsökkentőre és probiotikumra van szüksége, ami nagyjából még egy hét kezelést igényel. 

Sajnos a bal szeme baba korában nem nyílt ki teljesen, azért ilyen furcsa az arcocskája. Lát vele, nem fáj, nem gyulladt, nem érdemes piszkálni. Ez az ő különlegessége. 

Ha megragadott ez az édes kis hercegnő, keress minket privát üzenetben. Mazsola benti tartással, örökbeadási szerződéssel költözhet új otthonába. 

Minden megosztást köszönünk! 

Legyél virtuális örökbefogadó!
Categories: