Adatlap

  • Név:Gerle

Szűrők

  • Kor:Felnőtt
  • Nem:Nőstény
  • Állatfaj:Cica

Gerlének a váci Pivár Ignác Iskola tantestülete kért segítséget, ugyanis az iskola udvarán keresett menedéket ez a meseszép kis foltos nőstény – nem túl jó állapotban. Egy végtelenül kedves, egyáltalán nem tolakodó kis bársonytalpú került általa hozzánk – csak győzzük simogatni.


Az állatorvosnál kiderült, hogy Gerle tünetmentes leukózis hordozó, így csak leukózisos cica mellé vagy egykének fogadható örökbe. Ivartalaníttattuk, meggyógyíttattuk a makacs náthából, rendszeresen parazitamentesítve van és folyamatosan kapja az immunerősítőt.

Tudjuk, hogy Gerle nem az a tipikus gazdicsalogató kinézetű macska /bár a bekerülési állapotához képest már egészen gyönyörű/, de annyira szeretne már valakihez tartozni. Az embereket nagyon szereti, más cicákkal is jól kijön – jelenleg a szintén leukózisos Tódorral osztja meg szobácskáját, akivel összebújva alszanak.

Ha megesett a szíved a kis maszatos arcún, privát üzenetben vagy a +36303665403-on tudsz érdeklődni. Gerlécske benti cica szeretne lenni a jövőben is.

Legyél virtuális örökbefogadó!
Categories: