Adatlap

  • Név:Füge

Szűrők

  • Kor:Felnőtt
  • Nem:Kan
  • Állatfaj:Kutya

Szia! Füge vagyok, leszel a gazdim? Ki tudna ellenállni ennek a meseszép kis mackónak? Ugye, hogy te sem?

Füge kutyust a gödi embereknek aligha kell bemutatni – találkozhattatok vele a vasútállomáson, a golfon…nagyjából a fél várost bejárta és próbált tartozni valakihez. Természetesen ez a veszélyes, vándor életforma senkinek sem volt jó, így gondozásunkba vettük a gazdi nélkül maradt kis bohócot.

Füge egy fiatal, végtelenül ragaszkodó, nagyon okos és könnyen tanítható tacsi-labrador keverékféleség. Nagyon hűséges, imádja követni az idigazdit szó szerint mindenhová. Igényli a társaságot, nagyon szeret játszani – igazi kis kajla kölyök még.

A cicákat kergeti, de nem durvul, más ebekkel is összeszoktatható. Orvosi ellátását megkezdtük – chippel, kombinált oltással és veszettség elleni oltással már rendelkezik, teljeskörű parazitamentesítésen esett át, hamarosan megkapja az ismétlő oltást és az ivartalanításon is túl lesz a kis Füge úr.

Ha te is beleszerettél az okos kis arcába és nem riaszt el, hogy egy 22 kg-os alacsonypadlós csuklós busz alkatú kutyát vigyél haza, bátran keress minket privát üzenetben, illetve a +36303665403-as számon.

Categories:

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.