Adatlap

  • Név:Brownie

Szűrők

  • Kor:Felnőtt
  • Nem:Nőstény
  • Állatfaj:Cica

Egy igazán ragaszkodó társra vágysz? Ne görgess tovább, megtaláltad. Brownie még ősszel került hozzánk a Dunakeszi Alagliget Lakópark utcáiról…csontsoványan, gubbasztva. Mi is nehezen hittük, hogy valaha cica lesz még belőle.

Hat heti intenzív gyógyszeres kezelés kellett ahhoz, hogy talpra álljon, de itt van és remekül van. Kevés nála bújósabb cicával találkoztunk eddigi munkánk folyamán – leginkább Vincentre emlékeztet ezzel a vállon üldögéléssel.

Az embereket imádja, de megfelelő összeszoktatás után a macskákkal is teljesen jól megvan. Két teljesen duplanegatív FIV/FELV teszttel rendelkezik, ivartalanítva, rendszeresen parazitamentesítve van. Egy dologra kell odafigyelni vele kapcsolatban – nagyon tud kapaszkodni az emberbe, így érdemes vágni a karmait.

Brownie körülbelül 2 éves, egészen kistermetű nőstény cica. Szeretnénk neki egy olyan gazdit találni, ahol elfeledheti az utcán átélt borzalmakat. Kizárólagos benti tartással, örökbeadási szerződéssel szeretne költözni. Ha úgy érzed, beleszerettél, privát üzenetben vagy a +36303665403-on tudsz érdeklődni.

Videó Brownie-ról:

https://www.facebook.com/watch/?v=244322094542419

Legyél virtuális örökbefogadó!
Categories: