Emlékeztek még Kormira, akiért hatalmasat küzdöttünk Veletek, míg végül balesetéből felépült és még szerető családja is lett? Fogadjátok szeretetettel Kormi, új nevén Prücsök gazdis beszámolóját:

“Pár hónappal ezelött hozzánk kerül egy kicsiny csöppség általatok, rövidke eddigi élete nem volt egyszerű 🙁 . De az összefogásnak, a sok sok segítő kezeknek, az orvosoknak hála, túl élte a balesetet! Gazdi kereső lett, családot keresett! Részünkről nem is volt kérdés, Mi szeretnénk a családja lenni! Az első perctől kezdve nyomon követtük kicsiny, törékeny életét. Tudtuk hogy több okból is nehezen találna családra és ezt nem hagyhattuk! Miért is?

1. – mert fekete ( nem értem miért számkivetettek ezzel a színnel rendelkező állatok)

2. – mert sérült a kicsiny szeme. Azóta el is telt némi idő, túl van a korrekciós műtéten, ami remekül sikerült! Köszönjük az Alapítvány anyagi segítségét ebben!

A jelen pedig: 4 testvére lett, igazi családdal! Boldog kis csöppség vált belőle! Nincs fújkálás, nincs félelem benne, imád játszani a többiekkel, tekeregni a lakás minden pontján. Igaz, új nevet kapott, Kormika helyett, Ő lett a család Prücsök babája. Hízeleg, ossza a puszikat, dorombol ezerrel. Boldog ő és mi is! Kell ennél több? Szerintünk nem 😀 Ezzel a kis hírrel szeretnénk mindenkinek Boldog Új Évet kívánni és Köszönetet mondani a segítő kezeknek!”


0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.