FRISSÍTÉS:
Emlékeztek Bogyóra, a cicára, akit december elején Felsőgödön kerestünk? Most beszéltem a gazdival (Felsőgöd, Széchenyi utca), Bogyó a mai napon hazasétált, sérülésnek rajta nyoma sincs! A biztonság kedvéért hétfőn állatorvosnál kezdenek, ahol általános átvizsgálás, teljes körű parazitamentesítés, immunerősítés és fiv/felv teszt is fogja várni Őkóborságát a jövőben pedig szigorúan benti cica lesz. Ráadásként Bogyó cica nyert még magának egy alapos csutakolást is, mert a gyönyörű vörös bundája enyhén szólva is elkoszolódott, de szerencsére első ránézésre egyéb baja nincs – Mindenkinek köszönjük, aki aggódott érte vagy megosztotta segítségkérő posztját.

Előzmények: Egy gödi csoportból érkezett a segítségkérés (kép onnan másolva) ennek a Felsőgödön kószáló vörös cicának. A kép alapján rettenetes állapotban van, azonnali állatorvosi ellátásra van szüksége, aminek terheit alpaítványunk magára vállalja de sajnos

NINCS TÖBB HELYÜNK!
Olyan önkéntes segítőt keresünk ezért, aki vállalná, hogy fűtött helyen, a saját állataitól elkülönítve (karantén) tartaná, és az orvos utasításainak megfelelően kezelné a cicát (például szemcseppezés), amíg eredeti gazdáját megtaláljuk/új gazdát találunk neki/ esetleg amíg karanténidő és teljes gyógyulást követően meglévő mentett cicáink közé átvehetjük.
Kérlek, jelentkezzetek, ne hagyjuk az utcán meghalni ezt a segítségre szoruló élőlényt!
Ha tudtok segíteni, ne habozzatok, , az oldalnak írt üzeneten vagy a 30 366 5403-as telefonszámon keresztül elértek bennünket. Köszönjük!

Categories: Hírek

0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.