…bemutatjuk ex-Buksit, aki nálunk Batman! Batman számára december végén kértek segítséget – gazdája tragikus módon, fiatalon életét vesztette, a gazdi idős édesanyja pedig próbálta, de nem tudta megoldani Batman ellátását. Hogy ne tehessen kárt se magában, se pedig környezetében, Batman átmenetileg egy 2 méteres láncon tengette mindennapjait, foglalkozás, játék és séta nélkül, amit egy staffordshire terrier esetében egy idős hölgytől nem is várunk el…

A mai napon azonban új korszak köszöntött be Batman kutyus életébe: gondozásunkba, ideiglenes befogadóhoz került, egy olyan önkéntes segítőnkhöz, aki jól ismeri ezt a kutyafajtát és már több staffordshire terriernek segített a szocializációjában és új otthonra találásában.

Jelenleg Batman természetének és egészségügyi állapotának felmérése zajlik. Ahogy megismertük habitusát, megkapta a szükséges állatorovosi ellátást és elsajátította az alapengedelmességi ismereteket (pórázon sétálás, szobatisztaság, behívás, más kutyákkal való viselkedés), Batman is belép gazdikeresőink sorába és számára is megkeressük azt az otthont, ahol igazi boldog kutyaként élhet tovább.

Szurkoljatok a jó fiúknak, szurkoljatok Batmannek, a Ti segítségetekkel Neki is sikerülni fog!

Categories: Hírek

0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.