…azaz mi is szeretünk ám adományozni!

Az elmúlt hónapok macskaeledel gyűjtő akciói alkalmával (köszönjük a Tesco Magyarország-nak a lehetőséget), bár még csak a macskamentő részlegünk indult el, mégis mindig gazdagodtunk egy-egy kutyaeleséggel is. A kutyatápok egy részét félretettük közeljövőbeni védenceinknek, a többit pedig állatmenhelyek és nehéz körülmények között élő gazdik között fogjuk szétosztani.
Első lépésként, a mai napon, ellátogattunk ezért egy nehéz körülményekkel küzdő, az ország egyik szegényebb régiójában működő kutyamenhelyre, és megleptük lakóit közel 60 kg kutyaeledellel.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, Olt-Alom Állatotthon Vásárosnamény gondozói (és reményeink szerint lakói is) nagyon örültek a meglepetésnek, hiszen azokban az időszakokban, amikor az iskolák és menzáik zárva tartanak, a legtöbb állatmenhely a szokásosnál is nehezebben tudja megoldani lakói élelmezését.

Reméljük, hogy adományunkkal kicsit mi is hozzájárulhattunk a gazdikereső kutyusok jóllakatásához és egyben nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Befogadókban gazdag Új esztendőt kívánunk az Olt-Alom Állatotthon Vásárosnamény minden kedves gondozójának és négylábú lakójának!

Categories: Hírek

0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.