Adatlap

  • Név:Rókus

Szűrők

  • Kor:Kölyök
  • Nem:Kan
  • Állatfaj:Cica

Milyen az élet egy 16 fős kóbor kolóniában, ahol rajtam kívül mindenki vad? Tudnék mesélni… Szerencsére a MINDA-s lányok némi vicceskedés és bujkálás után (részemről) elvittek orvoshoz, ahol kiderült, hogy egy fél év körüli kiskandúr vagyok.

Ha már ott voltam, ivartalanítottak és parazitamentesítettek is a Belvet Állatorvosi Rendelő munkatársai – köszönöm szépen a vendéglátást Nekik!

Azóta mással sem vagyok elfoglalva, minthogy levegyem a személyzetem a lábáról. Folyamatosan dorombolok, beszélgetek és mosolygok – nem vicc, tényleg mosolyra áll a kis rózsaszín szájacskám. Imádok ölben ülni, hempergek és pocakot simiztetek. Különösen puha a bundám, öblítő illatom van és nem sima cirmos vagyok, hanem tűzvörös és pöttyös. Egy biztos: első látásra belém szeretsz. 

Amit szeretnék, ha nyújtanál nekem: kizárólagos benti tartás (ha van macskahálóval védett ablakod, az előny – ugyanis imádok a párkányon biztonságban nézelődni), oltási- és kapcsolattartási kötelezettség, valamint az örökbefogadói szerződésem aláírása, melyet a MINDA-s lányokkal tudsz megbeszélni.

Cserébe megtöltöm a lakásod szeretettel. 

Érdeklődni az oldalnak írt privát üzenetben tudsz Rólam, jelenleg Dunakeszin lakom, Budapesttől kb. 20 kilométerre. FIV/FELV negatív vagyok.

Categories: