Adatlap

  • Név:Oszkár
  • Becsült születési idő:2009.

Szűrők

  • Kor:Idős
  • Nem:Kan
  • Állatfaj:Cica

Oszkár cica vagyok, 10 év feletti öreg úr. Egy autópálya pihenőben találtak meg, amikor épp a napi élelmemet kukáztam. Így kerültem a MINDA-s lányokhoz, akik egyből el is vittek a Belvet Állatorvosi Rendelőbe.

FIV/FELV tesztjeim negatívak lettek, a labor értékeim a korom ellenére majdhogynem tökéletesek. Ivartalan kandúrka vagyok, egész életemben lakásban tartottak – még a karmaim is vágva vannak. Nem fogom sosem megtudni, miért végeztem az elhagyatott pihenőhelyen, de jó ember talált meg, akinek hálás vagyok. A környéken nem kerestek, chip nincs bennem. Megöregedtem, meguntak, eldobtak.

Két hete elindultam egy új élet felé. A MINDA-s lányok finomabbnál finomabb falatokkal, immunerősítővel kényeztetnek, veseműködést támogató tápot is adnak. Volt egy kis fertőzésem, amiatt van az orromon seb, de nagyon úgy néz ki, hogy már túlvagyok rajta és leküzdöttem, tehát gazdimat keresem.

Az ideális gazdi számomra az, aki kizárólagos benti tartással és az örökbefogadási szerződésem aláírásával tudna nekem mindent biztosítani, amit a korom miatt igényelek. A minőségi táplálásom (nem, nem szupermarket kategória) elengedhetetlen, ahogy a rendszeres (évenkénti) átfogó időskori laborvizsgálat is.

Cserébe dorombolok Neked, átölellek és puszikat adok az arcodra. Jó üzlet, ugye?

Én már nem kaparok, nem török-zúzok, nem mászok fel mindenhova. Nem fogsz csalódni bennem. Hálás leszek, ha a hátralévő pár évemet Veled tölthetem. Érdeklődni irántam a 30 366 5403-on vagy az oldalnak írt privát üzenetben tudsz, jelenleg Dunakeszin lakom.


Categories: