Adatlap

  • Név:Menyus

Szűrők

  • Kor:Felnőtt
  • Állatfaj:Cica

Ugye, milyen édes arcocskája van? Menyus álomgazdit keres.

Menyust pici korában tették ki egy idős házaspár birtokára, akik a macskahelyzet kezelhetetlensége miatt kérték segítségünket.

Az egészséges, félvad cicákat TNR program keretében ivartalaníttattuk és visszahelyeztük, majd befutott Menyus… Azt mindannyian tudjuk, hogy egy hófehér cicának semmi keresnivalója odakint ilyen magas UV sugárzás mellett. Grátiszban kiderült, hogy Menyus sajnos leukózisos. Így nem tehettünk mást, befogadtuk Hamvas (másik leukózisos gazdikeresőnk) mellé és azóta kiderült, hogy nagyon jól tettük.

Menyus és Hamvas az első perctől nagyon örültek egymásnak. Bújnak egymás arcához, együtt esznek, együtt nézegetik a madarakat az ablakból. A méretkülönbségből adódóan elég vicces Stan és Pan fílingjük van.

Menyus egy fiatal (1 éves múlt), ivartalanított, rendszeresen parazitamentesített nőstény cica. Más cicákkal jól kijön, de betegsége miatt kizárólag szintén leukózisos cica mellé költözhet. Van egy enyhe csirke allergiája, amit odafigyeléssel könnyen szinten lehet tartani. /A fotózás előtt pont beleevett egy csirkés tasakosba, más ízekkel etetve teljesen tünetmentes./

Menyus örökbeadási szerződéssel, benti tartással szeretne gazdihoz költözni. Ha beleszerettél, privát üzenetben tudsz iránta érdeklődni.

Legyél virtuális örökbefogadó!
Categories: