Adatlap

  • Név:Maszatka
  • Becsült születési idő:2019. május

Szűrők

  • Kor:Kölyök
  • Nem:Kan
  • Állatfaj:Cica

Maszatka egy 3 hónap körüli kis kandúr, akit az éj leple alatt 4 testvérével együtt egy gödi kertbe dobott be valaki.

A kiscicák nagy szerencséjükre meglapultak egy farakás alatt, amíg a telek tulajdonosa rájuk nem talált, megelőzve a terület védelmét bőszen ellátó németjuhász és bull terrier kutyusokat. A megtaláló nem tudta vállalni a kis családot, így az 5 kölyökből 3, köztük Maszatka is, gondozásunkba került.

Maszatka a 3 testvér közül a leggyengébb és legelesettebb, neki lett volna a legkevésbé esélye az életben maradásra, ha nem kerül átmeneti gondozásunkba. Halkszavú, cérnahangon miákoló, az ennivalós táltól könnyűszerrel kitúrható, gyámoltalan kismacska. Nem akaratos, nem követelődzik, szelíd és kedves természet. Etetésnél kivárja, amíg sorra kerül és ha a többiek falánkabbak, akkor bizony az Ő tálkáját próbálják elorozni. Emberektől egyáltalán nem fél, szeret ölben lenni és szereti a simogatást, biztos, hogy korábban háznál nőhetett fel. Csimpi cicával örökbarátok, együtt játszanak, mosakodnak és esténként együtt is alszanak.

Maszatka örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási és kapcsolattartási kötelezettséggel fogadható örökbe. Maszatka Csimpi cica örök barátja, ezért Maszatkát és Csimpit együtt szeretnénk örökbe adni.
Érdeklődésre itt, vagy a 30 366 5403-on is örömmel válaszolunk

Categories: