Adatlap

Szűrők

  • Kor:Kölyök
  • Nem:Kan
  • Állatfaj:Cica

Guba cica (teljes nevén Mákos Guba) egy 6 hónap körüli kiskandúr, akit az éj leple alatt 4 testvérével együtt egy gödi kertbe dobott be volt gazdája.

A kiscicák nagy szerencséjükre meglapultak egy farakás alatt, amíg a telek tulajdonosa rájuk nem talált, megelőzve a terület védelmét bőszen ellátó németjuhász és bull terrier kutyusokat. A megtaláló nem tudta vállani a kis családot, így az 5 kölyökből 3, köztük Mákos Guba is, gondozásunkba került.

Guba cica bundája átvételekor bővelkedett a bolhákban, füleicskéi pedig az atkákban, ráadásul cicanáthás is volt. Első utunk az állatkórházba vezetett – köszönjük a Belvet Állatorvosi Rendelő-nek a szakszerű ellátást- és mostmár minden külső- és belső parazitától mentesen, a cicanáthából is kikezelve várja szerető gazdiját.

GUba cica természetét tekintve egy szelid és nagyon bújós kiscica. Szereti és kéri a simogatást, nagyon szeret ölben lenni és szundítani, és mint minden kismacska, Ő is nagyon szereti a pocakját – a kedves és hízelgős kiskandúrból egy pillanat alatt harcias kistigris lesz, ha előkerül a nedves Kitten táp, aki bősz morgásokkal tudatja mindenkivel, hogy ez bizny az Ő tálkája, amit nem kíván velünk megosztani – mondjuk, nem is várjuk el ezt Tőle, de ez már lényegtelen… 

Korának megfelelően kíváncsi, aktív és játékos, mindenbe beleszagol, mindenre felmászik, minden érdekli, igazi sajtkukac!

Guba cica örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási és kapcsolattartási kötelezettséggel fogadható örökbe. Ha Gubát választod, egy örökmozgó, csintalan, mindig vidám kisbarátra lelsz, aki a nagy játékok után boldogan alszik el dorombolva az öledben. 

Érdeklődésre itt, vagy a 30 366 5403-on is örömmel válaszolunk 

Categories: