Adatlap

  • Név:Fantom

Szűrők

  • Kor:Kölyök
  • Nem:Nőstény
  • Állatfaj:Cica

A világ egyik legédesebb testvérpárja Gazdit keres. A hétfői csapdázás során a gödi Iparoscentrumban Fantom után kicsivel becsekkolt a bozótosból harciasabb tesója is, Dororo (Dororo egy kis árva, aki lopásból él és démonokra vadászik).

Dororo egyáltalán nem mutatott odakint bizalmat, de végül annyira lekötötte az étel, hogy őt is nyakon tudtuk csípni. Szerencsére jobb általános állapotban van, mint Fantom, de azért ő is kezelést igényel. FIV/FELV tesztjei szintén negatívak lettek, alapos kivizsgáláson és teljeskörű parazitamentesítésen esett át. Erdészné Anita idimami vendégszeretetét élvezi testvérkéjével, akivel igazából teljesen össze vannak nőve. Tudjuk, hogy nagyon nehéz együtt örökbe adni őket, de teszünk egy próbát, hátha valaki pont két csoda aranyos kislányra vágyik.

Fantom és Dororo legkorábban 14 nap múlva, gyógyulásukat és első oltásukat követően költözhetnek majd Álomgazdihoz. Kizárólagos benti tartással, tovább oltási és ivartalanítási kötelezettséggel, örökbeadási szerződéssel cuccolhatnak. A cicák Gödön, Budapest közelében élnek. Privát üzenetben lehet irántuk érdeklődni. Minden megosztást köszönünk!

Legyél virtuális örökbefogadó!
Categories: