Adatlap

  • Név:Csimpi
  • Becsült születési idő:2019. május

Szűrők

  • Kor:Kölyök
  • Nem:Nőstény
  • Állatfaj:Cica

Cicaovink harmadik tagja Csimpi, Mákos Guba és Maszatka testvére, és rejtélyes módon Ő is egy gödi kertben landolt az éj leple alatt.

Csimpi a legkisebb a 3 testvér közül, ámde a legaktívabb. Imád ugrálni, mindenhova felmászni (engem is beleértve), nekifutásból az ember ölébe/hátára/vállára ugrani, mindezt egy csimpánz ügyességével. Jóindulatú kiscica, aki bohókás természete mellett mindig vigyáz karmaira, sose okoz sérülést akciói közben. A hasát Ő is nagyon szereti és elképesztő hangerővel hozza tudomásomra, hogy bizony vacsora idő van már. 

Legjobb barátja Maszatka, aki habitusra Csimpi ellentéte, mégis nagy a szerelem, együtt játszanak, mosakodnak, alszanak, együtt keresnek gazdit.

Csimpi fiv/felv (macskaaids és leukózis) negatív, teljeskörű parazitamentesítésen (bolha/atka/tetű/bélféreg) átesett, macskanáthából kigyógyult kisleány, aki mellett nem lehet unatkozni – virgonckodással a legborúsabb napokon is mosolyt csal az arcomra és ha a kalandozások közepette olykor le is ver ezt-azt a polcról, gyorsan feledteti a bosszúságot minden kályhazúgást felülmúló dorombolásával és ragaszkodásával.

Csimpit Maszatkával együtt szeretnénk, csak lakásban tartásra örökbe adni, örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási és kapcsolattartási kötelezettséggel.

Érdeklődésre itt, vagy a 30 366 5403-on is örömmel válaszolunk

Categories: