Adatlap

  • Név:Cloé
  • Becsült születési idő:2005

Szűrők

  • Kor:Felnőtt
  • Nem:Nőstény
  • Állatfaj:Cica

Cloé gyönyörűséges, félhosszú bundájú, állatorvosunk szerint 99,9%, hogy maine coon keverék, csoda szép, elegáns lány cica, aki gazdit keres!

Ugye, hogy lenyűgözőek az eddig leírtak? Hát még ha azt is eláruljuk, hogy Cloé nemcsak csoda szép, de nagyon emberszerető is 🙂

Beszélgetős, belépve hozzá elém szalad és hangos miákolással fogad, elmeséli az egész napját, mindenhová követ, kíváncsiskodik és egy-egy óvatlan pillanatban érdes cicanyelvével puszikat is osztogat <3.


Mindezek mellett igazi macska Ő, és ha elunja a társaságom, finoman, de tudomásomra hozza , hiszen Ő mégiscsak egy Igazi Szépség akinek bizony egyéb elfoglaltsága is akad (mosakodás, hosszú, szépítő alvás, miegymás) 😀
Macskatársaságra nem igazán vágyik, ezért csak lakásban tartással, első sorban egyedüli cicának ajánljuk (jelenleg egy másik ciával él együtt, akivel ha tehetik, inkább kikerülik egymást).


Cloé kb. 5 éves, ivartalanított és parazitamentesített, fiv/felv (macskaaids és macskaleukózis) negatív tesztekkel rendelkező, szobatiszta nőstény cica, örökbeadási szerződéssel és kapcsolattartási kötelezettséggel lehet örökbe fogadni.

Szívesen megismerkednél Cloéval?
Írj nekünk üzenetet, vagy érdeklődj a +36 30 366 5403-as számon, a kérdésekre örömmel válaszolunk!

Categories: