Adatlap

Szűrők

Barack egy fiatal felnőtt, különlegesen szép cicalány, akit Budaörsön találtak. Egy erdészház közelében, külterületen, egy erdő és egy ipari park szomszédságában szabadult meg tőle volt gazdája, egy “gondosan” kibélelt kartondobozban…. Szerencsére az erdei ragadozók helyett jószándékú emberek találtak rá, így most gazdit keres ez a barátkozós kisleány. És hogy milyen a természete?

Barack nagyon szelíd, igényli az emberek társaságát, beszélgetős, elsőre barátkozós. Ugyanakkor pont olyan, mint minden szépség – kicsit szeszélyes és öntörvényű, igazi macskahölgy – ha megunja az ölben levést vagy éppen a simit, annak hangot ad és ha tovább gyömöszöljük, bizony van, hogy odakap. Ez azonban csak olyan jelzésértékű dolog, sérülést egyáltalán nem okoz.
Persze, ha Ő szeretne figyelmet, az már más kategória. Hangos miákolással és dörgölődzéssel félreérthetetlenül jelez Neked, de ha épp nem akaródzol vele tárgyalni, akkor eléri, hogy észrevedd- elkapja a nadrágszárad, belekiabál a telefonhívásodba és félretúrja az olvasnivalód – de mindezért is csak imádni lehet 

Barack ivartalanított, fiv/felv (macskaaids/leukózis) negatív, külső- és belső parazitamentesítésen átesett. Egyedüli cicának (más cicák társaságát nem kedveli) szeretnénk örökbeadni benti tartásra.

Ha szívesen befogadnád Barackot, keress minket pm-ben, vagy hívj a 30 366 5403-as számon.

Barack gazdit keres
Categories: