Barack gazdit keres

Barack egy fiatal felnőtt, különlegesen szép cicalány, akit Budaörsön találtak. Egy erdészház közelében, külterületen, egy erdő és egy ipari park szomszédságában szabadult meg tőle volt gazdája, egy “gondosan” kibélelt kartondobozban…. Szerencsére az erdei ragadozók helyett jószándékú emberek találtak rá, így most gazdit keres ez a barátkozós kisleány. És hogy milyen a természete?

Barack nagyon szelíd, igényli az emberek társaságát, beszélgetős, elsőre barátkozós. Ugyanakkor pont olyan, mint minden szépség – kicsit szeszélyes és öntörvényű, igazi macskahölgy – ha megunja az ölben levést vagy éppen a simit, annak hangot ad és ha tovább gyömöszöljük, bizony van, hogy odakap. Ez azonban csak olyan jelzésértékű dolog, sérülést egyáltalán nem okoz.
Persze, ha Ő szeretne figyelmet, az már más kategória. Hangos miákolással és dörgölődzéssel félreérthetetlenül jelez Neked, de ha épp nem akaródzol vele tárgyalni, akkor eléri, hogy észrevedd- elkapja a nadrágszárad, belekiabál a telefonhívásodba és félretúrja az olvasnivalód – de mindezért is csak imádni lehet 

Barack ivartalanított, fiv/felv (macskaaids/leukózis) negatív, külső- és belső parazitamentesítésen átesett. Egyedüli cicának (más cicák társaságát nem kedveli) szeretnénk örökbeadni benti tartásra.

Ha szívesen befogadnád Barackot, keress minket pm-ben, vagy hívj a 30 366 5403-as számon.

Barack gazdit keres

Salem gazdit keres

Salem egy 9 éves, FIV/FELV negatív, oltott, rendszeresen parazitamentesített, ivartalanított, friss időskori vérképpel rendelkező kandúrka, aki jelenleg Dunakeszin él.

Nagyon barátságos, vendégeknek elsőre bújik, amúgy egy igazi méltóságteljes úr mindennapjait éli. Eszik, cukiskodik, alszik, nem rombol, nyugis, lakásban kárt nem tesz.

Kizárólagos benti tartással, örökbefogadási szerződéssel, kapcsolattartási kötelezettséggel fogadható örökbe.

Cloé

Cloé gyönyörűséges, félhosszú bundájú, állatorvosunk szerint 99,9%, hogy maine coon keverék, csoda szép, elegáns lány cica, aki gazdit keres!

(tovább…)

Mákos Guba

Guba cica (teljes nevén Mákos Guba) egy 6 hónap körüli kiskandúr, akit az éj leple alatt 4 testvérével együtt egy gödi kertbe dobott be volt gazdája.

(tovább…)

Maszatka

Maszatka egy 3 hónap körüli kis kandúr, akit az éj leple alatt 4 testvérével együtt egy gödi kertbe dobott be valaki.

(tovább…)

Csimpi

Cicaovink harmadik tagja Csimpi, Mákos Guba és Maszatka testvére, és rejtélyes módon Ő is egy gödi kertben landolt az éj leple alatt.

(tovább…)

Barka

Barka egy 4 hónap körüli, ivartalanított és parazitamnetesített, kedves és szelíd kisleány, Tarka testvére. Egy nyaralóban születtek, ahol a lakók benti cicaként nevelték őket, még egy ágyban is aludhattak ideglene gazdáikkal, de sajnos a nyár végéig nem sikerült végleges gazdát találniuk számunkra, így gondozásunkba kerültek.

(tovább…)

Oszkár

Oszkár cica vagyok, 10 év feletti öreg úr. Egy autópálya pihenőben találtak meg, amikor épp a napi élelmemet kukáztam. Így kerültem a MINDA-s lányokhoz, akik egyből el is vittek a Belvet Állatorvosi Rendelőbe.

(tovább…)

Rókus

Milyen az élet egy 16 fős kóbor kolóniában, ahol rajtam kívül mindenki vad? Tudnék mesélni… Szerencsére a MINDA-s lányok némi vicceskedés és bujkálás után (részemről) elvittek orvoshoz, ahol kiderült, hogy egy fél év körüli kiskandúr vagyok.

(tovább…)

Maddox

Unatkozol otthon? Fogadj örökbe egy igazi kis bohóc cicát! Maddoxot vad kolóniás anyukájával és 5 testvérével fogtuk be annak idején egy társasház belső udvarában. A színes tesók gazdisodtak, a cirmos itt maradt. 

(tovább…)

Gyerek

Gyerek jelenleg kb. 6 hónapos, és a jelleme pici kora óta semmit nem változott. Nagyon aktív, jópofa kiscica.

(tovább…)