Bandita

A meseszép testvérpárt, Banditát és Bizsut Dunakeszin fogtuk be, ahol egy családi tragédia után egy idős, kisnyugdíjas hölgyre maradtak a cicák, aki alig győzi etetni őket. Bizsu azóta gazdira talált, testvérkéje még várja az igazit!

(tovább…)

Füge

Szia! Füge vagyok, leszel a gazdim? Ki tudna ellenállni ennek a meseszép kis mackónak? Ugye, hogy te sem?

(tovább…)

Szeder

Szederke együtt érkezett egy vad kolóniából Eper nevű testvérkéjével és Málna mamival. Az ideiglenes befogadónál szép lassan megnyíltak mindannyian, érdeklődő cicákká cseperedtek. Türelmes álomgazdira várnak!

(tovább…)

Eper

Eper másfél éve él Erdészné Tóth Anita idimami gondozásában anyukájával, Málnával és testvérével, Szederrel. Egy olyan kolóniából mentettük őket, ahol társaikat megmérgezték, így a TNR náluk nem jött szóba, viszont elég komoly munkát kellett belerakni a bizalomépítésbe.

(tovább…)

Gizmó

Gizmó egy végtelenül vagány, fiatal, kistermetű nőstény cica, aki egy autó motorterében érkezett egy Dunakeszi telephelyre. Sokáig tartott, mire elnyertük a bizalmát, de mára már teljes az összhang.

(tovább…)

Brownie

Egy igazán ragaszkodó társra vágysz? Ne görgess tovább, megtaláltad. Brownie még ősszel került hozzánk a Dunakeszi Alagliget Lakópark utcáiról…csontsoványan, gubbasztva. Mi is nehezen hittük, hogy valaha cica lesz még belőle.

(tovább…)

Rozsdás

Rozsdás egy elvadult alsógödi kolónia szülötte, aki társaival ellentétben érdeklődik az emberek iránt – kézbevehető, kedves.

(tovább…)

Mirrmurr és Oriza Triznyák

Egy bújós, nyugis párosra vágysz, hogy lakásod otthonná válhasson? Bennük garantáltan nem fogsz csalódni. A kandúrkák gazdija sajnos elhunyt, így a korábban javarészt benti cicák utcacicává váltak.

(tovább…)

Gandalf

Gandalfot Dunakeszi határában üthette el egy autó, sérülten került gondozásunkba. Sajnos a bal hátsó lábát amputálni kellett, de ettől az egy szépséghibától eltekintve szerencsére nem lett semmi baja.

(tovább…)

Gerle

Gerlének a váci Pivár Ignác Iskola tantestülete kért segítséget, ugyanis az iskola udvarán keresett menedéket ez a meseszép kis foltos nőstény – nem túl jó állapotban. Egy végtelenül kedves, egyáltalán nem tolakodó kis bársonytalpú került általa hozzánk – csak győzzük simogatni.

(tovább…)

Milli

Milli egy fiatal, ivartalanított, kifejezetten kistermetű, rövid lábú nőstényke. Elég félénk és mindig úgy néz ki, mint aki laposkúszásban közlekedik, persze, ehhez a látványhoz hozzájárulnak az aprócska lábai is.

(tovább…)

Tódor

Tódor Álomgazdit keres. Ugye, hogy nem lehet ellenállni a helyes kis arcocskájának? Engedd, hogy levegyen a lábadról. Tódor lakótelepi kóborként tengette eddigi éveit, míg egy kedves állatbarát lány segítséget nem kért neki.

(tovább…)

Mazsola

Meseszép Mazsola cicánk Manócskáját keresi! Ha egy igazán ragaszkodó cicát szeretnél, akinek Te jelented a világot, nem érdemes tovább görgetned. Mazsola egy embercentrikus, bohókás, játékos fiatal kislány, aki imád a figyelem középpontjában lenni és mindent megtesz azért, hogy vele foglalkozz. 

(tovább…)

Pogácsa

A csapdával fogott, kutyaharapott Pogácsa a halál torkából jött vissza. Mindkét felkarján lévő öt centis, egykor gennyedző, légynyüvekkel teli seb volt, mikor befogadtuk. A sebek végre beforrtak és közben karanténidejét is rendben letöltötte.

(tovább…)
This site is registered on wpml.org as a development site.