Information

  • Név:Marbi

Szűrők

  • Kor:Kölyök
  • Nem:Kan
  • Állatfaj:Cica

Marbi története igazán szívet melengető – körülbelül minden létező gödi csoportban felbukkant már az elmúlt hetekben és nem egy gödi lakost próbált rávenni arra, hogy magához fogadja. Mit ne mondjuk, elég rámenős a kis cirmos, egyáltalán nincsenek gátlásai. Első érintésre dorombol, puszikat ad, háton, mindenét szétdobva alszik még az állatorvosnál is.

Bár Marbi sok mindenkinél megfordult, főleg a helyi dohánybolt dolgozói fogadták kegyeikbe. A képek is bizonyítják: jó eladónak bizonyult Marbika. Timi, Márk és Matyi minden földi jóval ellátták, vigyáztak rá, szerették, de sajnos a forgalmas üzletben elég volt egy vevő által nyitva hagyott ajtó és már indult is világot látni. Köszönjük Mindenkinek, aki szeretettel fogadta Marbit, öröm volt látni, milyen népszerű a kis cirmos.

Az utolsó “kóbor” éjszakát végül egy gazdinknál töltötte, ők kerestek fel minket és kértek számára segítséget. Köszönjük Boróéknak, hogy a teraszra zárták, megetették és bevitték az állatorvoshoz is.

Marbi teljesen egészséges – FIV/FELV tesztjei negatívak lettek, teljeskörű parazitamentesítésen, fülpucoláson esett át és ivartalanítva lett. Állatorvosi költségeit a dohánybolt dolgozói rendezték – iszonyatosan menő a cigisdobozból készített Macskassza – és rengeteg kaját, a játékait, kis kaparóját, alomtálcáit is ideadták a cicának.

Öröm volt ilyen szeretetteljes és példamutató embereknek /és cicájuknak/ segíteni – köszönjük Nektek, hogy nem hagytátok magára a kis apróságot és hogy nem adtátok oda akárkinek, hanem felelős gazdit kerestetek számára.

Marbi egy körülbelül hat hónapos kiskandúr, jelenleg 14 napos karanténidejét tölti, amit követően természetesen örökbefogadható lesz. Kizárólagos benti tartással, örökbeadási szerződéssel fogadható örökbe, privát üzenetben lehet iránta érdeklődni.

Naponta veszítjük el teljesen az emberekbe vetett hitünket, de Marbi története rengeteg erőt adott most nekünk. Köszönjük Nektek, akik vigyáztatok rá! Hajrá Marbi, gazdisodásra fel!

Legyél virtuális örökbefogadó!
Categories: